De trends op het gebied van interieurstyling

We kijken met z'n allen graag naar de televisieprogramma's die ons de trends op het gebied van interieur laten zien. Maar toch kunnen deze programma's het ook moeilijk maken om te kiezen. Je wilt immers niet zomaar alle trends overnemen. Je eigen smaak en stijl is minstens nét zo belangrijk. Om je een beetje op weg te helpen, staan hieronder drie populaire trends. En mocht je je afvragen hoe je deze trends kunt combineren met jouw eigen stijl? Dan is het slim om de interieur stylist in Amsterdam om advies vragen.

Regenboog boeken

Één van de meest populaire trends van de laatste jaren, is het opnieuw inrichten van je boekenkast. De boekenkast is immers een eyecatcher in vrijwel iedere ruimte, en daarom wil je er een mooi geheel van maken. Dit doe je door de boeken op kleur bij elkaar te zetten. Door de boeken van wit naar zwart te laten verlopen, creëer je een samenhangend geheel dat er speels uitziet. Deze trend is overigens ook perfect voor bijvoorbeeld de boekenkast in de kinderkamer, of de plank met alle kookboeken.

Velvet stof

Trends op het gebied van materiaal, veranderen vaak razendsnel. Toch is de velvet stof al enige jaren een groot favoriet. Vooral wanneer het aankomt op huiskamer of eetkamerstoelen. De velvet stof is dan ook een zeer comfortabele stof, die zacht aanvoelt, en stoer staat in vrijwel iedere ruimte. De stoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, en in veel verschillende vormen en maten. Met een klein beetje tijd en geduld, vind je gegarandeerd de perfecte stoel voor in jouw interieur.

Ronde spiegels

Nog een trend die in je gehele huis kan worden toegepast. Ronde spiegels zijn namelijk allang niet meer alleen stijlvol in de badkamer. Tegenwoordig hangen we de spiegels in onze hal, woonkamer, slaapkamer én badkamer. De grootte van de spiegel is helemaal afhankelijk van de stijl van jouw woning, net zoals de kleur van de spiegelrand. Welke stijl je ook kiest, een ronde spiegel staat goed in ieder interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *