Topstrategieën voor duurzame architectuur

Tegenwoordig denken veel mensen na over Duurzame architectuur strategieën bij het ontwerpen van hun gebouwen. Hoewel budget de belangrijkste overweging is als het gaat om de bouw, zal het uitgeven van wat geld aan duurzame architectuur op de lange termijn veel geld besparen. Het zal ook een positieve invloed hebben op het welzijn en de luchtkwaliteit, wat leidt tot een herstellende toekomst.

Duurzame architectuur omvat het ontwerpen van strategieën die de negatieve milieu-impact van een gebouwde omgeving zouden verminderen. Bij de planning houden architecten rekening met energiebeheer, het landschap van de locatie en het beheer van regenwater; en dan proberen de planners tijdens de bouw milieuvriendelijke bouwmaterialen en -systemen te gebruiken.

Houd bij het ontwerpen van een gebouw rekening met de volgende duurzame architectuurstrategieën:

Passief duurzaam ontwerp

Passieve strategieën zoals het plaatsen van ramen moeten worden gemaakt, rekening houdend met het klimaat en de oriëntatie van de zon. Deze helpen bij het beheren van de natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding van uw prachtige gebouw. Hoogrenderende elektrische, mechanische, HVAC-, loodgieters- en andere systemen moeten worden gebruikt om de ecologische voetafdruk te verkleinen. In combinatie met passieve ontwerpstrategieën moeten ook hernieuwbare energiesystemen zoals zonne-energie en windenergie worden overwogen. Architecten kunnen hun duurzaamheidsspel naar een hoger niveau tillen door grondstoffen zoals staal, beton en timmerhout te kopen; en het afwerken van goederen zoals meubels en tapijten van bedrijven die goederen produceren met behulp van milieuvriendelijke fabricagetechnieken en materialen.

Inheemse landschapsarchitectuur

Inheemse landschapsarchitectuur kan de behoefte aan irrigatie verminderen. Sp-architecten zouden de voorkeur moeten geven aan planten, grassen en bomen die tot dat gebied behoren. Landschapsarchitectuur moet ook worden overwogen bij het maken van een passieve energiestrategie. Je moet bijvoorbeeld bomen bouwen die schaduw geven aan de ramen en de warmteontwikkeling in het gebouw verminderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.